ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ | Ανασκόπηση των Δραστηριοτήτων του Συλλόγου για το 2018
Ο Γυναικείος Σύνδεσμος ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ είναι ένα φιλανθρωπικό σωματείο με πολιτιστική, πνευματική και κοινωνική δράση, του οποίου το έργο εκτείνεται στο νομό της Χίου και το οποίο ιδρύθηκε το1956
16706
post-template-default,single,single-post,postid-16706,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ανασκόπηση των Δραστηριοτήτων του Συλλόγου για το 2018

Ανασκόπηση των Δραστηριοτήτων του Συλλόγου για το 2018

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

Σας ευχόμαστε ένα καλό φθινόπωρο και έναν καλό χειμώνα. Μαζί με το φθινόπωρο έρχεται και ο καιρός για να ξανανταμώσουμε. Ας μπούμε στο φθινόπωρο δυναμικά και δημιουργικά προσφέροντας ό,τι ο καθένας μπορεί για να βοηθήσει συνανθρώπους.

Μια μικρή ανασκόπηση των δραστηριοτήτων του Συλλόγου:

Συνεχίζουμε τα μαθήματα πλεκτικής και κοπτικής-ραπτικής στη Βολισσό, τα οποία γίνονται σε χώρο του πολιτιστικού συλλόγου Βολισσού.

Έχουμε προβεί σε χορηγία ηλεκτρονικού υλικού, δηλαδή υπολογιστών και laptop στα εξής σχολεία: ΕΠΑΛ Καρδαμύλων, 4ο Γυμνάσιο Χίου και 2ο Δημοτικό Χίου.

Τον Ιούλιο είχαμε την έκθεση Υφαντικής και Δαντέλας, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο, η οποία και εντυπωσίασε με τα νέα σχέδια και με νέα είδη υφαντικής.
Τον Αύγουστο πραγματοποιήσαμε ημερήσια εκδρομή στην Παναγία Κρήνα, το Λαογραφικό Μουσείο Καλλιμασιάς και την Παναγία Σικελιά, με ξενάγηση από την κ. Ευαγγελία Παπαζή, η οποία προσφέρθηκε αφιλοκερδώς.
Τον Οκτώβριο πραγματοποιήσαμε 6ήμερη εκδρομή στην Νάπολη-Ρώμη της Ιταλίας, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Μαζί με τα παραπάνω θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις επόμενες δραστηριότητες μας και να σας δώσουμε τις λεπτομέρειες και για το καθιερωμένο πια τσάι μας, που χάριν στη συμμετοχή σας έχει μεγάλη επιτυχία κάθε χρονιά.