ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ | Ευχές
Ο Γυναικείος Σύνδεσμος ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ είναι ένα φιλανθρωπικό σωματείο με πολιτιστική, πνευματική και κοινωνική δράση, του οποίου το έργο εκτείνεται στο νομό της Χίου και το οποίο ιδρύθηκε το1956
16978
post-template-default,single,single-post,postid-16978,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ευχές

Ευχές

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυναικείου Συνδέσμου «Οι Φίλοι του Χιώτικου Χωριού» και η Τοπική Επιτροπή Χίου, ευχόμαστε τα φετινά Χριστούγεννα να σημάνουν τη λήξη της απειλητικής πανδημίας του covid-19, ο νεογέννητος Χριστός να φέρει την ελπίδα και το φως που φέρνει κάθε βρέφος στη ζωή μας και η νέα χρονιά να είναι μια χρονιά αναγέννησης και δημιουργίας.

Το Σωματείο μας με την ίδια πάντα πίστη και αφοσίωση, αλλά πρωτίστως με τη πολύτιμη ηθική και οικονομική ενίσχυση και ανανέωση των συνδρομών σας, συνεχίζει το δημιουργικό του έργο, αυτό που με πολλή αγάπη και κόπο θεμελίωσαν οι ιδρύτριές του. Το έμπρακτο ενδιαφέρον σας συμβάλλει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση των ανειλημμένων υποχρεώσεων του, αλλά και στην βελτίωση και διεύρυνση της προσφοράς του σε διάφορους τομείς της κοινωνικής ζωής.

Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την στήριξη της λαχειοφόρου του Σωματείου με σκοπό την πραγματοποίηση του φιλανθρωπικού του έργου και να ευχαριστήσουμε τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις που με μεγάλη προθυμία στάθηκαν δίπλα μας για τον σκοπό αυτό. Η ανταπόκριση και αγάπη που μας δείξατε ήταν συγκινητική.

Το Σωματείο μας επίσης διαθέτει επετειακά «γούρια 2021» για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Το γούρι είναι ένα κόκκινο τσαρούχι φιλοτεχνημένο με χρυσό και στη πίσω πλευρά έχει χαραγμένο «1821-2021». Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας, αν επιθυμείτε να το αποκτήσετε, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε το συντομότερο με τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα, χαρούμενη Πρωτοχρονιά, ειρηνικό και δημιουργικό το 2021 με υγεία και ευτυχία.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,