ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ | Δραστηριότητες Καλοκαιριού 2022
Ο Γυναικείος Σύνδεσμος ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ είναι ένα φιλανθρωπικό σωματείο με πολιτιστική, πνευματική και κοινωνική δράση, του οποίου το έργο εκτείνεται στο νομό της Χίου και το οποίο ιδρύθηκε το1956
17065
post-template-default,single,single-post,postid-17065,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Δραστηριότητες Καλοκαιριού 2022

Δραστηριότητες Καλοκαιριού 2022

Αγαπητά μας μέλη, φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστούμε θερμά για την συμπαράσταση στο έργο μας, και για την συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις του Σωματείου σε Χίο και Αθήνα παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε λόγω της πανδημίας. Η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι γεγονός αλλά πρέπει όλοι να θυμόμαστε ότι ο κορωνοϊός και οι διάφορες μεταλλάξεις του βρίσκονται «ανάμεσά μας». Πρέπει λοιπόν όλοι να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή ώστε να προφυλαχτούμε και να έχουμε χαρούμενες καλοκαιρινές διακοπές που μόλις αρχίζουν.

Η θερινή φυγή από την πόλη έχει ήδη αρχίσει και θέλουμε να σας ευχηθούμε καλές διακοπές, καλή ξεκούραση, με στόχο να αντλήσουμε τις απαιτούμενες ψυχικές δυνάμεις, για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της εποχής μας και με την ευχή να ανταμώσουμε το φθινόπωρο γεροί, δυνατοί και ανανεωμένοι.

Παρακάτω  σας παραθέτουμε τα προσεχή μας σχέδια και θα χαρούμε να έχουμε τη συμμετοχή σας.

Συμμετοχή στο Συνέδριο της Euroclassica-Ομηρικής Ακαδημίας, οι εργασίες του οποίου θα  γίνουν  στο  «Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο» και στο Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος»  από 10 έως 17 Ιουλίου 2022, η είσοδος είναι ελεύθερη.

Έκθεση υφαντών-bazaar στον εξωτερικό χώρο του ξενοδoχείου «ΧΑΝΔΡΗΣ» στη Χίο, στις 27 Ιουλίου 2022, ημέρα Τετάρτη, από 10πμ. μέχρι  9μμ.

Κάθε Τετάρτη απόγευμα, το ξενοδοχείο «ΧΑΝΔΡΗΣ» παραθέτει στον ίδιο χώρο το καθιερωμένο απογευματινό τσάϊ ή καφέ, σε μια συγκεκριμένη τιμή, που συνοδεύεται από snack, γλυκά και ροφήματα. Η είσοδος είναι ελεύθερη, θα επιβαρυνθείτε μόνο το κόστος του απογευματινού καφέ, που θα καταβληθεί στο ξενοδοχείο.

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή, για να ενημερώσουμε τον υπεύθυνο του  ξενοδοχείου για να υπάρχει διαθεσιμότητα, στις κυρίες: Μαριέλλα Βαρώνη τηλ. 6932389168, Τόνια Λιαδή τηλ. 6946507111 και Μαρία Κουρούνη τηλ. 6944876357.

Η καθιερωμένη ετήσια Έκθεση, Υφαντικής, Δαντέλλας και Κοπτικής-Ραπτικής του Επιμορφωτικού Εργαστηρίου στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου θα πραγματοποιηθεί από 3 έως 6 Αυγούστου 2022. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη στις 3 Αυγούστου στις 7.30μμ.

Παρουσίαση του βιβλίου « Αναπαλμός » της κυρίας Τζένης Συρρή-Χαννάκη στο Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» στις 11 Αυγούστου 2022 στις 8μμ. από την πρόεδρο του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Χιώτικου Χωριού» κυρία Μαρία-Μαρκέλλα Βαρώνη.

Έκθεση Υφαντών και Πασμίνας στην Δημοτική Αίθουσα στην πλατεία Μαρμάρου Καρδαμύλων από 24 έως 27 Αυγούστου 2022 από τις 8μμ έως 11μμ.

Εκδρομή το Φθινόπωρο στην Ιορδανία Ιερουσαλήμ από 23 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου 2022 με την Aegean Airlines. Η εκδρομή επεξεργάζεται ακόμη και θα ενημερωθείτε έγκαιρα για τις λεπτομέρειες και το πρόγραμμα.

Θα είναι τιμή και χαρά για μας η παρουσία σας σε όλες τις δραστηριότητες του Σωματείου και σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας εκ των προτέρων.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

 

Η Πρόεδρος

 

Μαριέλλα Βαρώνη

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

 

Η Γεν. Γραμματεύς

 

Τόνια Γλύπτου-Λιαδή