ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ | Παλαιότερες δραστηριότητες
Ο Γυναικείος Σύνδεσμος ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ είναι ένα φιλανθρωπικό σωματείο με πολιτιστική, πνευματική και κοινωνική δράση, του οποίου το έργο εκτείνεται στο νομό της Χίου και το οποίο ιδρύθηκε το1956
15698
post-template-default,single,single-post,postid-15698,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Παλαιότερες δραστηριότητες

 1. Στις 21 Οκτωβρίου 2012 συμμετείχαμε σε Ημερίδα για τα 100 χρόνια από την γέννηση του Νικηφόρου Βρεττάκου, η οποία έγινε στο Μέγαρο Μακεδονία ‘ Ιδρυμα Μαρίας Τσάκου’.
 2. Εκδρομή στη Μονεμβασιά από Σάββατο 3 Νοεμβρίου μέχρι Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012.
 3. Το ετήσιο τσάι του σωματείου θα γίνει την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου  2012 στο ξενοδοχείο Athaeneum Intercontinental στις 17.30.Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.Το σωματείο με την εκδήλωση αυτή θα ενισχύσει ττην εταιρεία Γονέων Ατόμων Νοητικά Υστερούντων (ΕΓΑΝΥ) η οποία στεγάζεται στο Διονύσειο Οικοτροφείο της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου στο Νεοχώρι.
 4. Την Τρίτη 24 Απριλίου 2012 και ώρα 19.00 θα γίνει στην επίσημη αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», (Πλατεία Αγ.Γεωργίου Καρύτση 8), η παρουσίαση του βιβλίου «ΟΙ ΚΑΡΥΕΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ- Ιστορικά και Λαογραφικά στοιχεία»  των συγγραφέων Δρ.Ανδρέα Φρ.Μιχαηλίδη-Μιχαήλ Ιακ.Ψώρα-Αιμιλίας Νικ.Τσακίρη.
  Την διοργάνωση ανέλαβε το σωματείο ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ με την συμμετοχή  των σωματείων  ΟΧΣΑ, ΕΒΑΤ,Φίλοι του Δρομοκαϊτείου,
  Σύλλογο Απανταχού Καρδαμυλίων, Σύλλογο Φιλίας Εθνών, την Euroclassica και την Ομηρική Ακαδημία.
  Εισηγήσεις θα παρουσιάσουν η Δρ.Αθηνά Ζαχαρού-Λουτράρη, Ναύραχος Κωνσταντίνος Καταγάς,ο ομότιμος καθηγητής Ιατρικής κ.Βασίλης Κέκης, ο Δρ.Ιατρικής κ.Αθανάσιος Γιαλούρης και οι συγγραφείς του βιβλίου.
  Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρόεδροι των σωματείων.Το όλον πρόγραμμα συντονίζει η Δρ.Μαρία-Ελευθερία Γιατράκου.
 5. Ο Γ.Σ. «Οι Φίλοι του Χιώτικου Χωριού» θα πραγματοποιήσει για τα μέλη και τους φίλους του οκταήμερη εκδρομή στη Ρωσία, Μόσχα-Αγία Πετρούπολη, αεροπορικώς, από Πέμπτη 21 Ιουνίου έως Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012 (8 ημέρες/7 διανυκτερεύσεις), με την συνεργασία του ταξειδιωτικού γραφείου «Μάνεσσης». Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
 6. Επίσκεψη στο Μουσείο  και τον Υδροβιότοπο της Βραυρώνας με ξενάγηση την Τετάρτη 23 Μαίου 2012. Αναχώρηση  από Πειραιά(Δημοτικό Θέατρο) και Πεδίον ΄Αρεως (άγαλμα Κωνσταντίνου). Γεύμα στο Πόρτο-Ράφτη, επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγίου Αθανασίου.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.