ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ | Καλοκαιρινές Δραστηριότητες
Ο Γυναικείος Σύνδεσμος ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ είναι ένα φιλανθρωπικό σωματείο με πολιτιστική, πνευματική και κοινωνική δράση, του οποίου το έργο εκτείνεται στο νομό της Χίου και το οποίο ιδρύθηκε το1956
16881
post-template-default,single,single-post,postid-16881,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Καλοκαιρινές Δραστηριότητες

Καλοκαιρινές Δραστηριότητες

Αγαπητά μας μέλη, φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστούμε για την συμπαράσταση στο έργο μας, για την συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις του Σωματείου σε Χίο και Αθήνα και για την συμμετοχή σας και υποστήριξη στις αρχαιρεσίες μας τον Μάϊο του 2019. Το Νέο Διοικητικό Συμβουλιο υπόσχεται να φανεί αντάξιο στις προσδοκίες σας, υπηρετώντας τους σκοπούς του Σωματείου με αφοσίωση και συνέπεια.
Το καλοκαίρι έφθασε και έχει ήδη αρχίσει η φυγή από την πόλη. Θέλουμε λοιπόν, να σας ευχηθούμε καλές διακοπές, καλή ξεκούραση, με στόχο να αντλήσουμε τις απαιτούμενες ψυχικές δυνάμεις, για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της εποχής μας και με την ευχή να ανταμώσουμε το φθινόπωρο γεροί, δυνατοί και ανανεωμένοι.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα προσεχή μας σχέδια και θα χαρούμε να έχουμε τη συμμετοχή σας.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης Υφαντικής και Δαντέλλας του Επιμορφωτικού Εργαστηρίου θα γίνουν την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019 και ώρα 19:30μμ στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 3 Αυγούστου 2019.

Επίσης θα συμμετέχουμε στο Συνέδριο της Euroclassica-Ομηρικής Ακαδημίας, οι εργασίες του οποίου θα  γίνουν  στο  « Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο » και στο Ίδρυμα « Mαρία Τσάκος » από 14 έως 21 Ιουλίου 2019, η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στις 21 Αυγούστου 2019, ημέρα Τετάρτη θα επισκεφθούμε το Μουσείο Μαστίχας και την περιοδική έκθεση που φιλοξενεί το μουσείο « Oι αμέτρητες όψεις του ωραίου ». Θα ενημερωθείτε αργότερα για την ώρα και το σημείο εκκίνησης του πούλμαν.

Για δηλώσεις συμμετοχής ή για οποιανδήποτε διευκρίνηση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την κ. Μαρία Κουρούνη τηλ. 22710 32261 κιν. 694 487 6357, την κ. Δέσποινα Κολιού τηλ. 22710 93754 κιν. 694 774 6815 και την κ. Καλλιόπη Φατσή τηλ. 22720 22363 κιν. 693 879 1751.

Επίσης το Σωματείο μας, στα πλαίσια της κοινωφελούς δράσης του, θα παρέχει υπηρεσίες ιατρικής εξέτασης σε κατοίκους των χωριών της Χίου.
Θα πραγματοποιηθεί δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας με υπερηχογράφημα πτέρνας με σκοπό την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση της οστεοπόρωσης.
Η εξέταση θα γίνει από την Δρ. Ελένη Λυκάκη-Καρατζά, Διευθύντρια Ακτινολογικού και Κέντρου Μαστού, Γ.Ν. « Ασκληπιείο » Βούλας, Ειδική Γραμματέα του Σωματείου « Οι φίλοι του Χιώτικου Χωριού » και θα απευθύνεται σε γυναίκες άνω των 45 ετών, και ανεξαρτήτως ηλικίας, σε γυναίκες που κάνουν χρόνια χρήση κορτιζόνης, σε γυναίκες που έχουν προβλήματα θυρεοειδούς και σε γυναίκες που έχουν οικογενειακό ιστορικό οστεοπόρωσης. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Η κ. Ελένη Λυκάκη-Καρατζά, για τον σκοπό αυτό, θα βρίσκεται η ίδια μαζί με μέλη του Δ.Σ., στις 22 Αυγούστου 2019 στα Καρδάμυλα, στις 23 Αυγούστου 2019 Βολισσό και στις 24 Αυγούστου 2019 στα Ψαρρά.
Θα ενημερωθείτε έγκαιρα για το σημείο που θα γίνει η εξέταση μέσω facebook, e-mail και από τους τοπικούς πίνακες αναρτήσεων. Επίσης θα ενημερωθείτε έγκαιρα σε ποιο άτομο θα πρέπει να δηλώσετε.
Όσες επιθυμούν να εξετασθούν, θα πρέπει να μεταβούν στο καθορισμένο κέντρο εξέτασης με ίδια μέσα.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Εκ μέρους του Δ.Σ.
Η Πρόεδρος: Μαριέλλα Βαρώνη
Η Γεν. Γραμματεύς: Τόνια Γλύπτου-Λιαδή