ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ | Ευχές για το Πάσχα
Ο Γυναικείος Σύνδεσμος ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ είναι ένα φιλανθρωπικό σωματείο με πολιτιστική, πνευματική και κοινωνική δράση, του οποίου το έργο εκτείνεται στο νομό της Χίου και το οποίο ιδρύθηκε το1956
16960
post-template-default,single,single-post,postid-16960,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ευχές για το Πάσχα

Ευχές για το Πάσχα

Αγαπητά μας Μέλη,

Τις τελευταίες μέρες βιώνουμε μια πραγματικά πρωτόγνωρη  κατάσταση, έναν υποχρεωτικό εγκλεισμό στο σπίτι, ένα φόβο για το αύριο, ένα φόβο να μην μεταδώσουμε τον κοροναϊό στους άλλους, τους φίλους μας, τους συγγενείς, τους γείτονες, και ακόμη τον φόβο ότι όλοι εκείνοι μπορούν να μεταδώσουν το ιό σε μας.  Τέρμα οι αγκαλιές, τα φιλιά κι οι χειραψίες ακόμη και με τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Έχουμε γίνει όλοι μια κινούμενη μάσκα, χάρτινη ή πλαστική.

Τώρα καταλαβαίνουμε την αξία της επικοινωνίας, της φιλίας, της αγάπης. Ας μην απομακρυνθούμε από τους αγαπημένους μας συγγενείς και φίλους, ας μην χάσουμε την ανθρωπιά μας. Ας κρατήσουμε επαφή με τους συνανθρώπους μας, με όποιο μέσο μπορούμε, και ας σκεφτόμαστε ότι, όταν όλη αυτή η θλιβερή κατάσταση θα έχει περάσει, θα μπορούμε πάλι να αγκαλιαστούμε, να χαιρετηθούμε, να φιληθούμε και να πιούμε παρέα ένα καφεδάκι ή να δούμε μια θεατρική παράσταση. Ας παραμείνουμε ήρεμοι και αισιόδοξοι.

Όλες οι δραστηριότητες του Σωματείου που είχαν προγραμματισθεί για την άνοιξη ακυρώθηκαν. Ας βγούμε αλώβητοι από αυτή την ιστορία και έχουμε όλον τον χρόνο μπροστά μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη που αψηφώντας τον κοροναϊό ήρθαν στην Γενική Συνέλευση του Σωματείου στις 12 Μαρτίου 2020.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Τοπική Επιτροπή Χίου  του Σωματείου σας ευχόμαστε ένα όσο το δυνατόν ειρηνικό και ευλογημένο Πάσχα, και το Φως της Ανάστασης να γεμίσει τις καρδιές μας με γαλήνη, αντοχή και αισιοδοξία.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,